2M El-installation A/S • 2M Bygningsautomatik A/S
Tlf.: + 45 48 26 25 25
2M El-installation A/S • 2M Bygningsautomatik A/S
Tlf.: + 45 48 26 25 25

Karriere

Arbejdsplads
hos 2M El-installation

Hos 2M El-Installation A/S værdsætter vi hinandens forskelligheder, og kompetencer går forud for køn, etnicitet og seksualitet. Vi har tradition for lange relationer med vores ansatte, og de lærlinge vi uddanner fortsætter ofte deres karriere hos os.

Vi tror på mennesker, og vi tror på, at vi hver især kan og skal gøre en forskel. Alle medarbejdere i 2M El-Installation A/S har pligt til – og mulighed for – at opnå resultater.
Budskaberne dækker over, at vi skal være i stand til at samarbejde hele vejen rundt – på kontoret og på alle vores arbejdspladser.

Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe og inspirere hinanden og tilføre virksomheden ny energi og nye impulser.

Vi skal sørge for at opretholde et udfordrende arbejdsmiljø og skabe arbejdsglæde for alle medarbejdere.

2M El-installation er en levende og dynamisk arbejdsplads, der arbejder indenfor et bredt felt af fagområder. Derfor er det vigtigt, at du som medarbejder er omstillingsvillig og brænder for det, du laver. Vi fokuserer på ekspertise og grundighed i det daglige arbejde for at sikre, at kunden altid får et produkt af højeste kvalitet.

Ledige
stillinger

Vi er altid på udkig efter de bedste medarbejdere, og modtager gerne din uopfordrede ansøgning med dit CV på info@2m-el.dk

Har du brug for en praktikplads så ring til os på 4826 2525, vi tager gerne praktikanter ind, når vi har mulighed for det.

Vi har en privatlivspolitik og tager hånd om dine personlige oplysninger.