2M El-installation A/S • 2M Bygningsautomatik A/S
Tlf.: + 45 48 26 25 25
2M El-installation A/S • 2M Bygningsautomatik A/S
Tlf.: + 45 48 26 25 25

2M El-installation

Forskellig viden – større muligheder

Ejerforhold

2M El-installation er ejet af Martin Sørensen. Virksomheden blev grundlagt 1. januar 2003 af Martin Sørensen.

2M El har igennem årene gennemgået en udvikling og tæller i dag, også

2M Bygningsautomatik A/S, som Lasse Heegaard står i spidsen for.

Vision – At have en sund stabil forretning, med en sund økonomi og hvor det er sjovt at gå på arbejde …

Mission – 2M skal være kendetegnende for glade mennesker og et positivt og professionelt mindset …

Personligt kompetent samarbejde

Hos 2M værdsætter vi hinandens forskelligheder, og kompetencer går forud for køn, etnicitet og seksualitet. Vi har tradition for lange relationer med vores ansatte, og de lærlinge vi uddanner fortsætter ofte deres karriere hos os.

Hos 2M er vi 50 kolleger, der arbejder sammen. Vi er montører, installatører, projektledere, beregner, administrative medarbejdere og chefer – som alle er professionelle inden for deres områder. Sammen påtager vi os spændende og teknisk krævende opgaver.

Hos 2M arbejder vi som et team. Vi har det sjovt sammen på arbejdet og synes, at det er vigtigt at hjælpe hinanden, og at der er en åben og positiv stemning. Vi er en social arbejdsplads, så vi afholder en del forskellige arrangementer året igennem.

Det betyder også, at vi tager os af vores medarbejdere og kollegaer. Vi er nemlig overbeviste om, at trivsel, sundhed og arbejdsmiljø er afgørende for, hvordan det går for virksomheden. Når vores medarbejder trives på deres arbejde, så kan vi skabe gode resultater – sammen.

Vi tager det sociale ansvar seriøst

Hos 2M El – installation tager vi det sociale ansvar meget alvorligt og vi er derfor blandt andet med til at uddanne fremtidens arbejdskraft.

Vi har stort fokus på at forme den næste generation af unge mennesker, og agter at give dem den bedst mulige uddannelse indenfor elektrikerfaget.

Det er vigtigt, at de føler at 2M også er ”deres” virksomhed, at vi har brug for dem og at vi sætter pris på deres arbejdskraft.

Vi ved, at vi lykkes med det, når de anbefaler andre unge på deres vej til at søge læreplads hos netop os.

Gennem 2M’s aktive år i branchen har vi uddannet over 40 elektrikere, og vores egen ”medarbejder sammensætning” består i dag af ca. 75 % egne uddannede elektrikere, teknikere og projektledere.