ABA Brandalarmering

2M Udfører, projekterer & servicerer Brandalarmering

Detektering af brand – jo før – jo bedre!

Den statistiske risiko for at der opstår brand er lille, men når den først bryder ud vil branden altid være farlig. Selvom de materielle skader måske er små, findes der gasser som Carbon, Monoxid og andre let antændelige gasser som kan forsage store skader på mennesker med
efterfølgende store konsekvenser.

2M bruger derfor Esmi produkter :

Igennem årene har Esmi leveret tusindvis af brandalarm systemer. Med deres store erfaring og ekspertise inden for brand området er det lykkedes dem at bibeholde deres position på markedet. Internationalt har Esmi også gjort sig bemærket. Derse systemer er godkendt i 14 europæiske lande.

Esmi er i en konstant udvikling af deres produkter for at sikre at vi kan tilbyde de bedste løsninger for vores kunder indenfor brand anlæg og integrerede bygningsinstallationer.

2M El-installation kan projektere, udføre og få jeres brandalarmeringsopgave godkendt i en driftsmæssig meget høj kvalitet, til en konkurrence mæssig pris.

Vi arbejder som nævnt med det Finske kvalitets produkt ESMI, som er baseret på det åbne princip, hvor alle godkendte ESMI samarbejdspartnere efterfølgende kan yde jer service herpå. Dette betyder at slutkunden ikke bliver bundet til et anlæg, hvor kun en levarndør kan servicere på, til en måske alt for høj pris.

Nye anlæg bør kapitilaseres over en længere årrække, hvor både anlægspris og servicepris sammenholdes for at få en samlet pris.