2M Bygningsautomatik

Hos 2M Bygningsautomatik er vi bl.a. specialister i at udføre IBI, BMS & CTS installationer.

IBI (Intelligent Building Installation) kan sammenbygges og integreres via et BMS (Building Management System)  eller et CTS (Central Tilstandskontrol og Styring). IBI kan også anvendes til styring og opsamling af data på varme-, køle- og ventilationsanlæg og dermed sikre optimal komfort for bygningens brugere. Endvidere kan BMS- eller CTS-systemet styre bygningens energiforbrug.

Mulighederne for anvendelse af IBI, BMS- og CTS-systemer er mangfoldige, og kan være inden for områderne:

  • Lys
  • Varme
  • Køl
  • Ventilation
  • Solafskærmning – Persienner
  • Brandsikring
  • Datalogning af hændelser
  • Styring af tomgangsforbrug, printere, kopimaskiner og kaffemaskiner samt købsautomater
  • Energibesparelsesprogrammer
 Integration er et væsentligt nøgleord

Ved integration af de forskellige bygningsinstallationer er der ikke kun mulighed for styring fra en central enhed, det er også muligt at få systemerne til at tale sammen, således at eksempelvis en bevægelses detektor, hvis formål er at aktivere og deaktivere lyset, ligeledes kan give besked til alarmsystemet, hvis der er bevægelse i et lokale på et tidspunkt, hvor bygningen burde være tom.

IBI giver i sig selv uanede muligheder for komfort, drifts- og energioptimeringer. Derudover kan det som nævnt integreres med et CTS-anlæg og kobles op på et IP netværk, hvorved al den elektroniske information kan forbindes. Integrationen af de mange data informationer fra de tekniske anlæg kan desuden administreres og visualiseres ved hjælp af et BMS-system, som giver mulighed for total styring og overvågning af en bygning og alle dens installationer.

Serviceaftaler

Vi kan tilbyde service og forebyggende vedligeholdelse af alle vores tekniske løsninger uanset størrelse og kompleksitet. Ligeledes kan vi i form af fordelagtige serviceaftaler tilbyde at administrere koordineringen af de ønskede eftersyn.

Skræddersyede løsninger

For at opnå det bedste resultat, mener vi, at det er vigtigt at lave skræddersyede løsninger som er tilpasset netop den enkelte kundes behov, og de krav som stilles til bygningen. Vi garanterer den bedste rådgivning og den mest fleksible og fremtidssikrede løsning, uanset størrelse og udformning på installationen. Vi er med i hele processen, lige fra idé til installation og efterfølgende service.