Fusions meddelelse

Sauter Building Control Denmark ApS og 2M Bygningsautomatik ApS fusionerer og bliver til 2M Bygningsautomatik A/S. Fusionen sker med tilbagevirkende kraft pr. 1/7 2017.

Målet for fusionen

Målet med fusionen er at styrke positionen på CTS entreprise markedet og skabe en stærkere organisation til gavn for vores kunder. Vi samler kompetencerne under et tag for at blive endnu bedre til at levere CTS systemer og service.

Hvad betyder det for dig som Kunde

Vi tror på god service og langsigtede kunde relationer, og det opnår vi kun gennem dygtige og dedikerede medarbejdere. I vil møde samme medarbejdere som hidtil, og vi håber snart at kunne byde velkommen til nye, dygtige kolleger.

Vi fortsætter som Autoriseret Sauter Systempartner og kan som hidtil levere det fulde komponent- og automatik-program fra Schweiziske Fr. Sauter AG, men kan også tilbyde løsninger fra Danfoss og Niagara.

2M Bygningsautomatik A/S er datterselskab af 2M Elinstallation A/S som giver os yderligere 35 kompetente kolleger at trække på.