Alsidig elektriker søges:

2M El-installation A/S søger dygtig og erfaren elektriker til arbejde i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland.

Jobbeskrivelse:
Du bliver ansat i El-afdeling, hvor du vil skulle indgå i de spændende daglige opgaver hos vores kunder. Jobbet består hovedsagelig af skiftende arbejdssteder samt byggesagsopgaver i området af Storkøbenhavn.

Din profil:
– Du er færdiguddannet elektriker – Har erfaring inden for branchen – Besidder et højt kvalitets- og serviceniveau – Du kan arbejde selvstændigt, har gå på mod og overblik – Du er samarbejdsvillig og har et godt humør – Du har et godt kendskab til PC – Med dit engagement bidrager du til godt sammenhold – Gyldigt kørekort til personbil samt ren straffeattest er en nødvendighed.

Vi tilbyder:
– Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger – Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer – vi investerer gerne i din fremtidige udvikling – Gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold i en spændende virksomhed med en velrenommeret kundeportefølje – Et interessant og selvstændigt job, hvor kvalitet, kompetence og fleksibilitet er nøgleordene i afdelingens- og din udvikling – Langvarige ansættelsesforhold og relationer.

Yderligere information:
Du er velkommen til at kontakte Jesper Sørensen på tlf. 23 41 15 56 for at høre mere om jobbet.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt – vi vurderer ansøgningerne løbende.

Ansøgning:
Send din ansøgning og CV mrk. ”Elektriker ” til jns@2m-el.dk

Om 2M El-installation A/S:
2M El-installation er en dynamisk og moderne el-virksomhed, og vi forsøger hele tiden, i samarbejde med vores omgivelser og kunder, at gøre vores arbejde endnu bedre. Vi er beliggende i Herlev, lige overfor Herlev Hospital, og har 35 ansatte. Vi udfører El-installationer, ABA-anlæg, CTS-anlæg samt KNX-installationer.